930×122 CAPRA 5

la-noire-1

L.A. Noire

 

Cei de la Rockstar ridica standardele si vor sa schimbe felul in care ne vom uita la jocurile open-world

Produs de Rockstar Games (Grand Theft Auto, Red Dead Redemption) si dezvoltat de cei de la Team Bondi, L.A. Noire este un joc de aventura open-world a carui actiune se petrece in Los Angeles-ul din 1947. Spre deosebire de jocurile anterioare scose de Rockstar, LA Noire se desfasoara intr-un oras adevarat, creat la sange dupa informatii istorice. sa nu va asteptati la mentatlitatea „impusca pe toata lumea” pe care o stiti din GTA – acest joc este ceva total diferit.

Veti juca in rolul lui Cole Phelps, un politai pornit sa faca ordine pe strazile din LA. Lucru ce nu se va dovedi usor intru-cat va trebui sa infrunte mai intai coruptia din randurile politiei de jos in sus. Phelps fiind si el la randul lui bantuit de atrocitati pe care le facuse in al Doilea Razboi Mondial. Desi porneste de jos, Phelps va progresa in interiorul politiei pornind de la circulatie, trecand pe la vicii si moravuri si ajungind in cele din urma la criminalistica.

Ca detectiv va trebui sa rezolvati cazuri printr-un amestec de investigatii, interviuri si interogatorii. Scenele de crima vor arata natural si va vor solicita un ochi foarte vigilent pentru a deosebii indicii. De exemplu veti putea lua o pereche de ochelari pe care o veti gasi pe jos si sa va notati detalii precum marca intr-un carnetel. Aceste bucatele de informatii le veti folosi mai tarziu pentru a rezolva cazul.

Cea ce e interesant la joc este tehnologia folosita pentru motion-capture. Actorii sunt plasati intr-o camera mare plina de camere video si camere cu infra-rosu unde cea mai mica miscare este inregistrata la un detaliu care surprinde si o tresarire de iris iar mai apoi este redata identic in interiorul jocului.

Asa ca in timp ce veti interoga pe cineva, daca va veti uita la fata lui va veti da seama daca minte sau nu.

Jocul este anuntat sa iasa pe PS3, XBOX 360 si probabil PC in toamna 2010.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3