930 x122 grota rece

mass-effect-3

Mass Effect 3 se lasa asteptat

Lansarea jocului Mass Effect 3 a fost amanata pentru primul primul trimestru al anului 2012. Amanare care nu a picat deloc bine fanilor care abia asteptau sa il incerce. Jocul dezvoltat de BioWare si publicat de Electronic Arts este ultimul din trilogia Mass Effect.

Actiunea acestuia se va desfasura intr-un mediu deschis si diversificat. Mass Effect 3 este un joc de tip RPG (Role Playing Game) cu accente de FPS (Third Person Shooter) in care rolul principal este detinut de comandantul Shepard, insa de data aceasta, misiunea acestuia este ceva mai complexa decat in precedentele doua episoade.

Acesta intra in scena in momentul in care Pamantul este amenintat cu distrugerea de Reaper, o rasa de masini care are “bunul” obicei de a ucide tot ce le sta in picioare in galaxie o data la aproximativ 50.000 de ani.

Mass Effect 3 va include nu doar Pamanntul, ci si civilizatii diverse precum Salarian sau Quarian, dar si o intriga plina de interes pentru Cerberus.

Presa specializata a lansat mai multe zvonuri potrivit carora Mass Effect 3 va avea si un modul de multiplayer. Bioware a refuzat sa comenteze informatiile.

Mass Effect 3 va aparea in primul trimestru al anului viitor si va fi disponibil pe platformele PC, XBOX 360, PlayStation 3.

Sursa: Giz.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3