SMART KIDS 930X122

max-payne-3-image

Max Payne 3

Conform Play.com, data de lansare a jocului de acţiune Max Payne 3 a fost stabilită pentru 30 octombrie, magazinul britanic declarând că această dată a fost oferită chiar de studiourile Rockstar Vancouver.

Acţiunea din acest nou titlu al seriei va avea loc în Sao Paulo, la aproximativ 10 ani după evenimentele din Max Payne 2, aspectul lui Max fiind de asemenea semnificativ schimbat (chel şi cu barbă); mai mult, a ajuns dependent de calmante, o slăbiciune care va influenţa gameplay-ul.

Elementele noi din Max Payne 3 vor include ciclu zi/noapte, un sistem de cover, mediu înconjurător parţial destructibil. De asemenea, în joc va fi introdus un sistem numit environmental bullet time ce va semăna într-o anumită măsură cu evenimentele quick-time, doar că jucătorii nu vor trebui să apese un buton într-un interval de timp foarte scurt, ci îl vor controla pe Max de-a lungul unei secvenţe de acţiune.

Update: Rockstar Games a declarat pentru Joystiq că nu există încă o dată oficială de lansare pentru Max Payne 3, specificând doar că jocul va fi disponibil în magazine în acestă iarnă.

max1

max2

max3

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA