NOR CURIER 930X122

max-payne3

Max Payne 3, pregatiri de lansare

Compania Rockstar Games a facut publice informatii si imagini din jocul ce urmeaza sa fie lansat – Max Payne 3. Max Payne 3 continua actiunea din punctul in care aceasta s-a sfarsit in Max Payne 2, teatrul de operatiuni fiind in Brazilia.

 

Producatorii jocului sunt increzatori ca Max Payne 3 va intalni asteptarile fanilor acestui joc, dar va reusi sa atraga si multi utilizatori noi. Noul joc va contine numeroase elemente pe care cunoscatorii jocului le vor gasi familiare dar si elemente noi care sa imbunatateasca experienta utilizatorului.

Un aspect nou pe care il aduce jocul este faptul ca, spre deosebire de versiunile anterioare, Max Payne 3 va fi prevazut cu un mod multiplayer, care, pe langa functiile clasice pe care le aduce un mod pentru mai multi jucatori va avea si ceva in plus. Modul multiplayer vine cu mai multe optiuni ca un sistem de recompense si negocieri, clanuri persistente si altele menite sa incante utilizatorii.

Al treilea joc Max Payne va fi lansat, potrivit unor surse oficiale, candva in luna martie a anului 2012.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90