Need-for-Speed-The-Run

Need For Speed: The Run

Compania Electronic Arts lucrează la lansarea unui nou titlu din celebra serie de jocuri Need For Speed. Este vorba de NFS: The Run. Jocul va oferi posibilitatea jucătorului să iasă din maşină, să concureze în condiţii extreme pe zăpadă, să fugă de poliţişti sau să se rezume la stilul clasic din NFS Porsche. NFS: The Run este un joc în care Jack este un pilot care participă la o cursă gigant ce se desfăşoară din San Francisco (coasta de Vest a SUA) până la New York (coasta de Est a SUA), miza fiind reprezentată de un premiu de 25 de milioane de dolari. Datorită noului motor grafic Frostbite 2, NFS: The Run oferă posibilitatea să explorezi lumea la pas, pentru că poţi ieşi din maşină.

Noul GTA: The Run promite şi o diversificare majoră a mediului înconjurător din timpul unei curse. Astfel, în funcţie de zonă geografică în care te afli, vei avea ocazia să faci câteva curse pe zăpadă, suprafaţă pe care, cel puţin teoretic, maşinile ar trebui să fie mai dificil de controlat.

Producătorul s-a gândit şi la utilizatorii care nu vor dori să renunţe la cursele frumoase din jocurile vechi, motiv pentru care noutăţile de mai sus vor alterna cu unele curse clasice din seria NFS: Porsche.

NFS: The Run va include o versiune specială în care vei beneficia de trei maşini exclusive: Chevrolet Camaro ZL1, Lamborghini Aventador şi Porsche 911 Carrera S. Şi mai fericiţi vor fi posesorii de console PlayStation 3, care se vor bucura de şapte maşini disponibile doar pe această platformă: Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom GT, Gumpert Apollo S, Lamborghini Countach QV5000, Koenigsegg Agera R, Lexus LFA şi Porsche Carrera GT.

Sursa: Giz.ro

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441