930×122 CAPRA 5

shift2_lamborghini_murcielago

NFS Shift 2: Unleashed

NFS Shift 2: Unleashed este continuarea variantei NFS Shift lansata de EA Sports in 2009 si care s-a bucurat de un real succes. Noul joc a aparut pe piata la sfarsitul lunii martie si deja a captat atentia fanilor curselor cu masini, asa cum numai seria Need For Speed poate sa o faca.

NFS Shift 2: Unleashed este primul joc dintre cele 17 ale seriei NFS in care se poate urca la volanul a peste 100 de masini. Jocul include un numar record de 145 de masini de la nu mai putin de 36 de constructori din intreaga lume. Printre acestea se numara inclusiv masini din competitiile de turisme FIA GT1 si FIA GT3.

Sunt disponibile si 36 de circuite, astfel incat fanii jocului nu se vor plictisi prea repede de peisaje. In aceasta varianta au fost incluse si circuitele de la Suzuka si Bathurst, doua dintre cele mai cunoscute piste de concurs la nivel global.

Una dintre noutati este posibilitatea de a concura pe timp de noapte. In plus, a fost introdus un nou mod de vizualizare, prin intermediul unei camere amplasate pe casca.

Noul Shift 2: Unleashed mizeaza pe Autolog pentru varianta online a jocului, functia introdusa in premiera in NFS Hot Pursuit pentru cei care vor sa se joace pe internet.

NFS Shift 2: Unleashed a fost dezvoltat de studioul britanic independent Slightly Mad Studios.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90