New Profesional Consult 930 x 122

razer-project-fiona-1

Razor Project Fiona, special pentru gamer-i

Tabletele se numără printre cele mai populare produse lansate în cadrul târgului CES 2012 de la Las Vegas. Una dintre cele mai interesante şi originale abordări vine din partea unei companii fără experienţă în acest domeniu. Razer, producător specializat pe periferice pentru jocuri, a prezentat Razor Project Fiona, o tabletă pentru jocuri cu două controllere integrate.

Tableta beneficiază de un display de 10.1” cu rezoluţie 1280×800 pixeli, iar platforma hardware este oferită de Intel. Procesorul face parte din familia Intel Core i7. Razor Project Fiona include sunet Dolby Surround 7.1, accelerometru, magnetometru şi giroscop cu trei axe, pe lângă banelele conexiuni Wi-Fi sau bluetooth.

Este vorba de o tabletă Windows 8 dotată cu o interfaţă hibrid. La tabletă se poate conecta inclusiv o tastatură obişnuită şi/sau un mouse, transformând Razor Project Fiona într-un laptop cu Windows 8.

Se preconizează că Razor Project Fiona va costa sub 1.000 USD, ceea ce înseamnă că, dacă va ajunge în România, tableta ar putea avea un cost de achiziţie de până în 4.300 lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3