EcoMoto 930×122

DUKE-NUKEM-FOREVER

S-a lansat Duke Nukem Forever. Jalnic!

Dupa o lunga asteptare, a fost lansat, in sfarsit, jocul Duke Nukem Forever. Curios este faptul ca lansarea a fost amanata de la an la an. Iata insa ca la 12 ani de la data initiala a lansarii, Duke Nukem Forever a ajuns in rafturile magazinelor de specialitate si pe Steam.

Specialistii sunt de parere ca jocul este unul destul de prost, in sensul ca are toate caracteristicile unui joc din anii 2000. Iar povestea se bazeaza pe filme de genul celor cu Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme si Sylvester Stallone.

Astfel, dupa ce au fost invinsi de Duke in precedentul joc al seriei, extraterestrii revin pe Pamant cu unicul scop de a rapi toate femeile din lume pentru perpetuarea propriei specii. Duke nu este eroul intruchipat, insa ii plac prea mult femeile pentru a le lasa de izbeliste, motiv pentru care porneste intr-o noua aventura de exterminare a extraterestrilor. Jocul are 23 de niveluri, trecand prin pesteri, cladiri abandonate, santiere, dar nu exista multe legaturi cu jocurile lansate recent ci iti aduc aminte de cele lansate in urma cu mai bine de un deceniu.

Duke dispune de un arsenal format din 11 arme clasice si doua cu functii speciale. Nu poate utiliza decat doua arme simultan, printre care se numara pistolul, pusca de vanatoare, lansator de rachete sau arma cu puls electromagnetic. Cele doua arme speciale sunt Freeze Ray-ul, care are functia de a ingheta inamicul, si Shrink Ray, care micsoreaza inamicul pana la stadiul in care poate fi ucis printr-o simpla calcare.

Grafica este la randul ei tipica anilor 2000, intrucat detaliile personajelor, extraterestrilor si obiectelor lipsesc aproape cu desavarsire.

Sursa: Giz.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90