NOR CURIER 930X122

sc2

Starcraft 2 va fi lansat in vara aceasta

In sfarsit, Blizzard a dat milioanelor de fani stirea pe care o  asteptau. Starcraft 2: Wings of Liberty se afla in drum catre voi. Pe 27 iulie 2010, Blizzard va lansa simultan in Europa, Statele Unite, Korea de Sud, Australia, Noua Zealanda si regiuni din Asia, Starcraft 2. Ceea ce inseamna ca aproape intreaga lume va fi invadata de Terrani, Protosi si Zergi.

„Am asteptat mult acest moment de cativa ani, si iata-l ca se apropie” – declara Mike Morhaime, director si cofondator al Blizzard Entertainment. „Gratie celor din programul de testare beta, ne-am indreptat cu pasi rapizi spre aceasta lansare, si ii asteptam cu nerăbdare pe jucători nu numai in Starcraft 2, dar si in noul Battle.net.”

 

Starcraft 2 continua povestea din primul Starcraft, actiunea desfasurandu-se 5 ani mai tarziu decat evenimentele din Starcraft Broodwar. In primul episod, al trilogiei Starcraft 2 – Wings of Liberty il vom urmari pe Jim Raynor care lupta sa supraviețuiască înfruntându-și propria rasa, dar si pe Protosi si Zergi. Următoarele doua episoade vor urmări celelalte doua rase.

Starcraft a devenit celebru datorita modului in care a gasit un balans perfect intre rase ( desi unii spun ca zergii erau mai buni 😉 ). Dat fiind ca au fost vandute peste 11 milioane de copii, Starcraft este considerat unul din cele mai de succes jocuri din toate timpurile.

{loadposition emag}

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90