930×122 CAPRA 5

the-last-guardian

The Last Guardian

Dat fiind ca producatorii de jocuri lanseaza jocurile pe mai multe platforme, foarte putine titluri au aratat de ce e in stare PS3-ul. Dar si cele care au iesit exclusiv pentru Playstation, au reusit sa uimeasca intreaga comunitate de gameri: Uncharted 2, Heavy Rain, God of War 3, etc…

Putini dintre voi au auzit de Team ICO. Normal, sunt japonezi. Acum aproape 10 ani de zile, acestia lansau pe PS2 – un joc considerat cult, acum. Jocul se numea ICO, cativa ani mai tarziu, au continuat inovatia si povestea din ICO cu Shaddow of the Collossus (de asta s-ar putea sa fi auzit).

La vremea lor ICO si Shaddow of the Collossus au fost uimitoare cu spatii imense de explorat, o poveste captivanta si o grafica nemaivazuta pana atunci.

Team ICO se intorc pe PS3 cu un nou joc – care se anunta a fi cel putin la fel de palpitant ca primele doua – The Last Guardian.

The Last Guardian  – este un soi de animal mitologic – un amestec de pasare cu pisica, caine, care mai are si vreo 4 coarne. Voi veti juca rolul unui baietel care va imblanzi si dresa acest animal. Ceea ce este interesant este realismul cu care a fost realizat ultimul gardian, creatura parand absolut vie, realizatorii sustinand ca au impins totul la un asemenea realism, incat animatia pentru fiecare din penele animalului este calculata si realizata independent. Jocul se pare ca o sa fie lansat probabil spre sfarsitul anului, dar pana atunci s-ar putea sa avem parte de versiuni remasterizate in HD pentru PS3 ale ICO si Shaddow of the Collossus.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3