Donaris 930 x 122

assassins_creed_2_cover

Toamna se numara noile jocuri de succes

Toamna acestui an se anunta plina de premiere pentru pasionatii de jocuri din intreaga lume. Mari companii, de la Ubisoft, Electronic Arts, la Epic Games si Rocksteady, au anuntat lansarea unor productii spectaculoase care sunt asteptate cu sufletul la gura de impatimitii de jocuri. Care sunt acestea, aflati din cele ce urmeaza.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri este Assassin’s Creed: Revelations, al patrulea titlu al francizei cu acelasi nume, ce va fi lansat in noiembrie. Actiunea jocului dezvoltat de Ubisoft se petrece in Constantinopol, acolo unde Ezio Auditore, aflat pe urmele legendarului asasin Altair, va infrunta amenintarea templierilor ce creste in interiorul Imperiului Otoman.

Un alt joc care deja a atras peste 300.000 de rezervari inainte de lansarea de pe 25 octombrie este Battlefield 3. Noul shooter de la EA Games il va antrena pe gamer intr-o serie de misiuni pline de adrenalina, desfasurate in locatii urbane, de la New York, la Paris si pana in Teheran.Una dintre cele mai spectaculoase misiuni include o lupta cu elicoptere.

O alta productie asteptata cu mare interes de gameri este noul Call of Duty: Modern Warfare 3. Jocul, ce ar urma sa fie lansat pe 8 noiembrie, il are in prim-plan pe Vladimir Makarov, care, dupa ce il ia ostatic pe presedintele Rusiei, invadeaza Manhattan-ul.

Tot in octombrie, pe 21, Rocksteady va lansa continuarea unuia dintre cele mai bune jocuri ale anului 2009, Batman Arkham Asylum.

Un alt joc foarte asteptat este noul Fifa 2012. Jocul, ce va fi lansat pe 30 septembrie, disponbil deja in varianta test, promite pasionatilor de fotbal o experienta spectaculoasa.

Pe lista celor mai asteptate jocuri din aceasta toamna, realizata de GadgetReport.ro mai pot fi incluse Deus Ex 3 RPG-ul Human Revolution si The Elder Scrolls V.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90