NOR CURIER 930X122

world_of_goo

Vanzari record pentru World of Goo

Vanzari record pentru Wordl of Goo pentru iPad! In numai o luna de la lansarea sa pentru iPad, comercializarea acestuia a intrecut orice asteptari. Acestea se cifreaza la peste 600.000 de dolari, fiind un adevart record. Cifrele din articolul de mai jos sunt elocvente in acest sens.

Site-ul 2D Boy a postat o descriere detaliata a jocului World of Goo pentru iPad. Dupa numai o luna de cand este disponibil in App Store, versiunea pentru a avut un numar impresionant de descarcari: 125.000! La un pret cuprins intre 5 dolari si 10 dolari, ai parte de o distractie pe cinste (si foarte mult goo…).

Pentru a pune lucrurile la punct, site-ul citat noteaza ca cele mai bune 31 de zile de vanzari pentru versiunea pentru WiiWare au insemnat doar 68.000 de descarcari ale jocului.

In tot acest timp, cea mai buna performanta pentru Steam a fost de 97K. Dezvoltatorul a adaugat, de asemenea, ca „Pana acum, versiunea pentru iPad este de departe cea mai buna din punct de vedere al vanzarilor, atat din punct de vedere al numarului de unitati comercializate, cat si din punct de vedere al veniturilor realizate.

O analiza extinsa jocului se gaseste pe site-ul 2D Boy, inclusiv cu grafice si harti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3