930×122 CAPRA 5

Medal-of-Honor-Warfighter

Vine Medal of Honor: Warfighter!

Electronic Arts a facut public primul trailer pentru cel mai nou joc din franciza Medal of Honor. De asemenea, producătorul a anunţat şi data lansării pentru Medal of Honor: Warfighter. Noua versiune a jocului îi are ca protagonişti pe membrii trupelor de elită Tier 1. Utilizatorii vor putea să folosească în noul joc abilităţile speciale ale acestor luptători de elită pentru a înlătura ameninţări la nivel mondial.

Noul Medal of Honor: Warfighter încearcă să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor acestui joc încercând să redea imagini şi întâmplări cât mai verosimile şi cât mai autentice. În acest sens, producătorii s-au folosit informaţii oferite de foşti membri ai acestor trupe de elită.

Medal of Honor: Warfighter va ilustra evenimente reale iar utilizatorii vor trebui, spre exemplu, să salveze ostatici din Filipine sau să ia cu asalt orașul de pirati de pe coasta Somaliei.

Trebuie metionat că utilizatorul va putea alege să joace în cadrul forţelor speciale din mai multe ţări: Special Air Service din Marea Britanie, Kommando Spezialkrafte din Germania, Special Air Service Regiment din Australia sau Operational Mobile Reaction Group din Polonia.

Jocul utilizează motorul grafic Frostbite 2, acelaşi folosit pentru Battlefield 3. Acest motor grafic are suport doar pentru Windows Vista și Windows 7.

Medal of Honor: Warfighter va fi lansat pe piaţă în data la 23 Octombrie 2012. Jocul va fi disponibil în versiunea pentru PC, Xbox 360 şi Playstation 3. Versiunea pentru PC este disponibilă pentru a fi precomandată sub formă de download pentru preţul de 240 RON.

Sursa: Giz

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA