New Profesional Consult 930 x 122

whatsapp

FOLOSEŞTI WHATSAPP? SCHIMBARE MAJORĂ

Foloseşti WhatsApp? Schimbare majoră. Aplicaţia de mesagerie gratuită WhatsApp aduce o schimbare importantă odată cu noile norme de confidenţialitate în ceea ce priveşte datele private ale utilizatorilor.

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

Serviciul WhatsApp va ridica pragul minim de vârstă de la care poate fi accesat: de la 13, la 16 ani, Noua regulă va intra în vigoare pe 25 mai 2018.

Astfel, luna viitoare, atunci când li se va cere să accepte noile condiţii de folosire a serviciului, aşa cum s-a întâmplat recent cu Facebook şi Instagram, utilizatorii vor trebui să confirme că au cel puțin 16 ani.

Citiți și: Anunț WhatsApp: Din octombrie, acești utilizatori nu mai pot folosi aplicația

Deocamdată, însă, nu se știe modul în care va putea fi verificată vârsta adevărată a fiecărui utilizator, ţinând cont că oricine ar putea adăuga orice vârstă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3