Donaris 930 x 122

apple

APPLE LANSEAZĂ IPHONE 7

Apple lansează în această seară noua generație de iPhone, momentul fiind unul extrem de important pentru tehnologie. Vor fi îmbunătățiri la procesor, cameră, spațiu de stocare și oferta de culori, însă analiștii spun că adevărata revoluție se va petrece la lansarea aniversară din 2017.

Citiți și: CEZ pune la bătaie un iPhone 13 și alte 40 de premii

Se pare că la noul iPhone 7 schimbările nu sunt extrem de mari, cu o singură excepție: mufa tradițională de căști va dispărea, astfel că utilizatorul va trebui să folosească altele: fie căști conectate prin portul Lightning, fie căști wireless, prin Bluetooth.

Apoi se spune că butonul de Home va fi transformat, astfel încât să fie sensibil la presiunea cu care apeși, iar la partea de stocare s-ar putea renunța la varianta cu 16 GB, cea mai redusă urmând a rămâne cea de 32 GB, iar versiunea maximă va avea 256 GB. Puterea procesorului va crește cu 50%, camera va primi îmbunătățiri (tehnologia dual-lens, pentru poze mai bune), la fel și boxele, iar în ofertă vor intra culori noi. Se estimează că telefonul va fi waterproof, urmând să reziste sub apă până la 30 de minute.

Citiți și: VIDEO: CUM A FOST PRINSĂ HOAŢA DE LA ORANGE SHOP PITEŞTI

Potrivit specialiștilor, vor exista două variante: iPhone 7 (cu ecran de 4,7 inci) și iPhone 7 Plus (de 5,5 inci). (Sursa: http://www.hotnews.ro/, titlul și editarea: http://epitesti.ro/, foto Arhivă: iPhone 5S)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441