SMART KIDS 930X122

defecțiune

LOVITURĂ PENTRU UTILIZATORII WHATSAPP

Lovitură pentru utilizatorii WhatsApp. Utilizatorii WhatsApp s-au aflat în această dimineață în imposibilitatea de a folosi aplicația.

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică nu a făcut până la această oră un anunț cu privire la acest incident. Cel mai probabil, a fost vorba despre o defecțiune (remediată între timp).

Utilizatorii nu au mai putut trimite și primi mesaje, iar aplicația a afișat un mesaj potrivit căruia încearcă să se conecteze, însă fără succes. Problemele cu WhatsApp au început în jurul orei 8 dimineața, iar până acum aproximativ 60% dintre utilizatori au fost afectați, scrie digi24.ro.

Citiți și: Anunț WhatsApp: Din octombrie, acești utilizatori nu mai pot folosi aplicația

Au fost afectați utilizatorii din România, Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Spania, Finlanda și din unele zone din Asia și America.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90