EcoMoto 930×122

fraudă

Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

Citiți și: Schimbare năucitoare pentru fanii McDonald’s! Anunțul i-a surprins pe toți

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) avertizează asupra unei tentative de fraudă prin folosirea imaginii McDonald’s România.

Atacatorii transmit o ofertă ce promovează produse la preţ redus. Și solicită completarea datelor cardului bancar, conform economedia.ro.

Citiți și: O nouă escrocherie face ravagii pe internet

”Tentativă de fraudă prin folosirea imaginii McDonald’s România!

Echipa DNSC vă recomandă să fiţi atenţi la campaniile promoţionale false şi să verificaţi întotdeauna că sunteţi pe un canal de comunicare oficial al companiei, înainte de a face click sau a furniza date cu caracter sensibil”, avertizează, marţi, oficialii DNSC.

Potrivit acestora, printr-o simplă verificare a link-ului cu o soluţie de securitate disponibilă gratis online (virustotal.com, scamadviser.com), se poate observa ce se află de fapt în spatele mesajului/reclamei.

Detalii, AICI

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3