NOR CURIER 930X122

înșelăciune

TENTATIVĂ DE ÎNȘELĂCIUNE LA ORANGE, ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Tentativă de înșelăciune la Orange, în centrul Piteștiului. Angajații Orange shop-ului de pe strada Victoriei din fața Curții de Apel din centrul Piteștiului au chemat ieri după-amiază Poliția după ce un bărbat ar fi încercat să cumpere din magazin două telefoane de ultimă generație în baza unui act de identitate care nu îi aparținea.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Ajunși la fața locului și după administrarea probatoriului, polițiștii Secției 1 au stabilit că individul, un bărbat de 28 de ani din Onești (județul Bacău), ar fi încercat să-l inducă în eroare pe unul dintre reprezentanții companiei de telefonie mobilă.

Poliția nu precizează cum a ajuns bărbatul în posesia actului respectiv de identitate.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Bănuit de tentativă de înșelăciune și uz de fals, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90