NOR CURIER 930X122

Arges

TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎNTR-O COMUNĂ ARGEȘEANĂ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a informat cu puțin timp în urmă că echipajele SMURD au intervenit ieri în județ la 38 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 6 dintre ele s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Un eveniment deosebit s-a produs în comuna Berevoeşti. La ora 11:13 un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Muscel a intervenit de urgență la o pacientă de 43 de ani care prezenta intoxicaţie voluntară cu medicamente. A fost vorba de o tentativă de sinucidere. Femeii i s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Viața i-a fost salvată.

Un alt caz deosebit s-a înregistrat în comuna Coşeşti. La ora 15:55 un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit la un pacient de 41 de ani care avea multiple traumatisme. Peste victimă căzuse un buștean. Bărbatului i s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90