Donaris 930 x 122

calea câmpulung

TERIBILISM! CURSE NEBUNE ÎN PITEȘTI

Teribilism! Curse nebune în Pitești. Nu mai puțin de 5 șoferi au fost depistați ieri, de polițiști, conducând cu viteze de peste 100 de kilometri pe oră, în condițiile în care viteza maximă admisă de lege este de 50 de kilometri pe oră.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, șoferii au fost depistați de aparatul radar pe bulevardul Frații Golești și pe strada Calea Câmpulung de pe raza municipiului după cum urmează:

-Poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna argeșeană Albota, care conducea un autoturism pe bulevardul Frații Golești, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 114 kilometri pe oră.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

-Poliţiştii au depistat un tânăr de 22 de ani, tot din comuna argeșeană Albota, care conducea un autoturism tot pe bulevardul Frații Golești, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 145 de kilometri pe oră.

-Tot pe bulevardul Frații Golești a fost depistat un bărbat din comuna argeșeană Ungheni. Conducea un autoturism cu viteza de 116 kilometri pe oră.

-Un bărbat de 65 de ani, din comuna Mărăcineni, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Câmpulung, cu o viteză de 108 kilometri pe oră.

-De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbatde 26 de ani, din comuna Mihăeşti, care conducea un autoturism pe strada Calea Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 117 kilometri pe oră.

Fiecare șofer a fost amendat cu câte 1.305 lei. De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere ”în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90