NOR CURIER 930X122

aglomerație

Testul suprem al răbdării. Trafic infernal, cozi interminabile

Testul suprem al răbdării. Trafic infernal, cozi interminabile

Citiți și: Pitești. Haos la Kaufland! S-au călcat în picioare să intre primii!

În această minivacanță de 1 Decembrie, oamenii au ales să-și petreacă weekend-ul prelungit în diverse destinații turistice din țară.

Încă de la primele ore ale zilei, turiștii au împânzit șoselele îngreunând semnificativ circulația.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General de Poliție informează care este situația traficului de la ora 12.00:

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că situația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 12:00 este următoarea:

  1. A1 București-Pitești: trafic normal pe sensul de mers către Pitești, trafic intens la intrarea în capitală;
  2. A2 București-Constanța: trafic normal;
  3. A3 București-Ploiești: trafic normal;
  4. A4 Ovidiu-Agigea: trafic normal;
  5. DN 1 Ploiești-Brașov: trafic intens pe Centura mun. Ploiești, între Cornu de Jos și Comarnic, precum și în stațiunea Bușteni, pe sensul de urcare către Brașov;
  6. DN 7 Pitești-Sibiu: trafic intens în loc. Bascov, Morărești, Dedulești, Căzănești, Aldești și Călimănești, în direcția de urcare către Sibiu.

Testul suprem al răbdării. Trafic infernal, cozi interminabile

Pentru o circulație în siguranță și în vederea evitării evenimentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să se intereseze cu privire la condițiile meteorologice din zonele pe care urmează să le tranziteze, să aibă autovehiculele echipate corespunzător, să acorde atenție tuturor manevrelor efectuate, adaptând viteza la condițiile de trafic și drum și să manifeste o conduită responsabilă, fără a urca la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise!”, recomandă polițiștii.

Foto: Descriptiv/adevarul.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Pe data de 30 noiembrie de la fostul Rolast și pînă la calea fierată de la Bascov de pe DN 7 am făcut o oră și jumătate ! Sensul giratoriu de la Bascov se blocase , a trecut un echipaj de poliție însă nu a dat importanță acestei situații . La calea fierată era un echipaj de poliție care probabil a fost trimis acolo pentru a fluidiza traficul , însă tovarășii milițieni nu s-au sinchisit să coboare din mașină că înghețau de frig și au ales să vb la telefon . Rușine poliției rutiere Argeș ! România eșuată !!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90