930 x122 grota rece

furt calificat

TINERI ARGEȘENI, SĂLTAȚI DE POLIȚIE

Tineri argeșeni, săltați de Poliție. Poliţiştii din municipiul Curtea de Argeș au continuat ancheta într-un dosar penal de furt calificat deschis pe numele a doi tineri din localitate: Andrei Marian Șerban (de 21 de ani) și Ionuț Sebastian Olteanu (de 22 de ani).

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Polițiștii au stabilit că pe 30 ianuarie 2019 cei doi ar fi pătruns prin efracţie într-un local din Curtea de Argeș, de unde ar fi furat două casete de valori şi un telefon mobil.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 7.000 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

După administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri prevenitive, informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Unul dintre cei doi, Andrei Marian Șerban, fusese arestat preventiv pe 5 iunie 2019 într-un alt dosar, dar a fost pus ulterior în libertate după ce s-a împăcat cu o persoană vătămată în cauză. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90