efracție

Tineri reţinuţi pentru furt calificat. Au pătruns în mai multe locuințe

 

Citiți și: Patronul unui bar din Câmpulung sfidează restricțiile autorităților

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea mai multor infracțiuni de furt calificat și au reținut luni doi tineri, de 21 și 23 de ani, ambii din comuna Rociu.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii ianuarie 2020, respectiv în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe și într-o hală a unei societăți comerciale, de unde au sustras scule, unelte și materiale de construcție.

Citiți și: Video: Furt în Piteşti. Autorul, prins de poliţişti cu ajutorul camerelor

 DOSAR PENAL

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 8 martie a.c., polițiștii au efectuat trei percheziții, la locuințele persoanelor bănuite, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunilor ce fac obiectul cercetărilor sau a căror proveniență și deținere legală nu au putut fi justificate.
După administrarea probatoriului, în cursul serii de ieri, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto descriptiv: (Realitatea de Bistrita)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441