930×122 CAPRA 5

politia

TINERI ȘOFERI, SANCȚIONAȚI SEVER ÎN PITEȘTI

Tineri șoferi, sancționați sever în Pitești. Doi piteșteni, fiecare în vârstă de 20 de ani, au fost opriți ieri în trafic de polițiștii rutieri pe bulevardul Frații Golești din municipiu.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Tinerii conduceau cu viteză excesivă, fiind amendați și lăsați temporar fără permisele de conducere. Unul dintre ei, un șofer de BMW, rula cu 114 kilometri pe oră. Al doilea, care conducea un Audi, a fost înregistrat de radar cu 116 kilometri pe oră.

Fiecare a primit o amendă de 1.305 lei și ambilor le-a fost suspendat pentru 90 de zile dreptul de a conduce.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Tot cu 1.305 lei și tot pentru viteză excesivă a fost amendat ieri în Argeș și un bucureștean. În vârstă de 40 de ani, bărbatul a fost prins de radar în timp ce conducea un Volkswagen pe DN 73 Pitești – Câmpulung- Brașov, pe raza comunei Mihăești, cu 114 kilometri pe oră. Și bucureșteanului i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3