930 x122 grota rece

gavana

Toată Găvana „paralizată”! Șoferii sunt la capătul răbdării!

E haos în această dimineață în cartierul Găvana.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Pe toate străzile importante, după cum se poate observa și din imaginile de mai jos, conform aplicației Waze, se circulă bară la bară, formându-se coloane de mașini.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Acest lucru se datorează în principal sensurilor unice instituite de Primăria Pitești în tot cartierul, sensuri a căror utilitate lasă de dorit.

Astfel, aglomerația de dimineață a devenit deja o „tradiție”.

În acest interval orar, foarte mulți oameni pleacă la serviciu și/sau își duc copiii la școală. Să nu uităm că, cei mici reîncep astăzi școala, întorcându-se în bănci după cele două săptămâni de vacanță de iarnă.

Șoferii au nervii întinși la maximum, mulți dintre ei declarând faptul că au ajuns la capătul răbdării.

Cel mai probabil, la fel va arăta situația în trafic și seara, debandada rutieră fiind la ea acasă în Găvana.

555×222 grota rece

Comentarii

9 comentarii

  • Marius spune:

    Sa mai dea câteva autorizații de bloc domnul Gentea ca nu e aglomerație sau sa mai facă Dănescu niște ghetouri ca el poate🤣🤣🤣

  • Mia spune:

    Multumim pt faptul ca punctati acest aspect . O data cu inceperea scolii , haos reinstaurat. Era aglomerat si inainte insa acum timpul s-a dublat, asadar masura nu a vaut efectul dorit. 25 de minute din dreptul scolii Matei Basarab pana la complexul John!

  • Mia spune:

    * nu a avut

  • Dan m spune:

    Hai ca nu e asa rau :)) eu ajung în centru din havana via Trivale, 15 minute, plecat de acasă la 8 fara 20. Sa ii disperam și noi pe cei din Trivale, nu numai ei pe noi.

  • Constantin spune:

    Ne-a distrus primaria cu sensurile unice dar mai ales ca desi sau facut nenumarate solicitari ca macar unele strazi sa revina la dublu sens ca ex. Carol Davila, liviu rebreanu si ion miulescu nu ia interesat si nu ii intereseaza si sa facut si solicitare peste solicitare ca sa mai faca o trecere de pietoni intre cele doua existente (cea de la politie si cea de la capatul lui 19) deoarece intre cele doua sunt peste 400 de metrii si este foarte necesara mai ales acum ca traficul este bara la bara din cauza sensurilor unice si pietonii trebuie sa faca slalom printre masini ca sa isi duca sau ia copii de la scoala sau gradinita in dreptul str. Stejarului mai specific intre bl. M6a-m8a si m8 dar de nu are cine sa ne asculte pentru ca primaria este intangibila si de nesuparat cu chestiile astea de viata si moarte! Pacat, dar a pierdut 20 % din voturi psd cu sensurile unice si trecerea de pietoni!

  • Luftea spune:

    Pai de ce a pierdut PSD, ca majoritatea din consiliu au votat. USL PNL

  • Viorel spune:

    Buna ziua !
    Pentru domnul Primar atrag atentia ca optimizarea traficului in zona Prundu zona blocuri turn A-C este un fiasco total pur si simplu nu se poate iesi la stanga mai ales in orele de varf …. de asemenea imi permit o intrebare care mai este situatia cu bariera tot din Prundu.

  • Him spune:

    Cum este posibil sa ai într un km semafor semafor sens giratoriu semafor și iar sens giratoriu. Este o mare prostie. Sensurile giratorii în pitesti nu își au rostul. De ce nu se fac semafoare inteligente în funcție de trafic ca să poți fluidiza circulația? Asa nu se mai fac blocaje în trafic și nervi întinși la maxim.

  • Ionescu spune:

    Ce se intampla in Gavana este de rasul curcilor. S-a dorit fluidizarea traficului si nu le-a iesit. Dimpotriva, se circula foarte greu, aglomeratie, nervi intansi la maxim. Nu mai spun ca trebuie sa faci turul cartierului ca sa ajungi acasa. Sper sa se faca ceva in sensul acesta, sa repare ce au stricat!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3