930 x122 grota rece

aplicatie

Toată lumea aștepta! Schimbare la operatorul gigant de energie! Ce se întâmplă

Toată lumea aștepta! Schimbare la operatorul gigant de energie! Ce se întâmplă

Citiți și: Cel mai mare producător de energie din România, schimbare importantă!

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România și compania care înregistrat cea mai mare creștere a numărului de clienți pe furnizare, și-a lansat aplicația de mobil.

Aplicația se numește IHIDRO și, potrivit cercetărilor noastre, este disponibilă și pentru android si pentru iOS, fiind disponibilă pentru descărcare din magazinele Google Play și AppStore.

Citiți și: Schimbare majoră la RAR! Toți șoferii trebuie să știe!

Aplicația este gratuită., transmite economica.net.

Hidroelectrica nu a anunțat încă oficial că aplicația este disponibilă și funcționează, ceea ce ar putea arăta că aceasta este încă în teste.

Aplicaţia Hidroelectrica permite urmărirea graficului de consum lunar, transmiterea indexului, vizualizarea facturii, dar şi a istoricului facturării şi plăţilor.

Toată lumea aștepta! Schimbare la operatorul gigant de energie! Ce se întâmplă

În aceeaşi aplicaţie clienţii pot vedea oferta actuală oferită de companie şi au acces, în acelaşi timp, la o serie de servicii:

– Schimbare furnizor,

– Schimbare titular de contract,

– Contracte vânzare cumpărare pentru prosumatori,

– Contractare furnizare loc nou de consum.

Aplicația iHidro poate fi descărcată de pe Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul dvs. de operare., mai transmite sursa citată.

Amănunte, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90