Donaris 930 x 122

autostrazi

Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, nu erau probleme deosebite pe arterele de circulație din țară.

Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Totuși, șoferii trebuie să țină cont de ceva!

Se circulă în condiții de ceață care scade vizibilitatea sub 150 metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe tronsonul kilometric 10 (București) – 160 (Cernavodă) al autostrăzii A2 București-Constanța.

Tot în astfel de condiții se circulă și pe autostrada A3 București-Brașov.

Este ceață între kilometrii 31 – 63. Vizibilitatea este redusă între 100 și 150 de metri.

Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

De asemenea, vizibilitatea este scăzută din cauza ceții sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din câteva județe. Este vorba despre Bacău, Brăila, Tulcea, Botoșani, Gorj, Ilfov și Iași.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrada A1 București-Pitești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic fiind normale.

„Pe timp de ceaţă, recomandăm conducătorilor auto:

-să reducă viteza.

-să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față.

-să folosească corespunzător luminile.

Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.”, anunță Poliția Română.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3