930 x122 grota rece

asigurare obligatorie

Tot ce știați despre RCA se schimbă!

Tot ce știați despre RCA se schimbă!

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

Potrivit noilor reglementări, șoferii vor putea cumpăra asigurarea auto obligatorie în regim de franșiză.

Astfel, conducătorii auto vor plăti un preț mai mic la RCA, notează Observatornews.ro. În caz de accident însă, șoferii își asumă să suporte o parte din daună.

Citiți și: Camerele video de roviniete vor mai verifica ceva! Iar amenzile sunt uriașe

Autoritatea de Supraveghere Financiară a introdus această măsură în speranța că îi va disciplina pe şoferi.

Tot ce știați despre RCA se schimbă!

Optând pentru franșiză, șoferii vor primi o reducere de aproximativ 10% la polița RCA. Spre exemplu, la o asigurare care costă 1.000 de lei, șoferul va plăti 900 de lei.

Acest lucru este posibil însă cu o singură condiție. Conducătorii auto vor trebui să achite suma asumată în fața asigurătorului în caz de accident. 500 de lei, spre exemplu.

Conform sursei citate, noua lege RCA ar putea fi votată săptămâna viitoare în Parlament.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Badea9 spune:

    Doresc sa știu cind voi pri. I diferența de asigurare euroins. Se mai gindesc mult sa voteze numai prosti. Sa voteze în interesul conducătorului auto

  • Botgros Gheorghe spune:

    E o tâmpenii notorie,ai veacului de șarlatani,nu mai stiu cum să ne ia bani,dar drumurile îs vai de mama lor,ne repara ei mașinile că le stricăm pe drumurile cursului din România,pt.care plătim rovinieta,acu și cu asigurările?Ciolacule,Ciucă,va mai votează draci mai dobitocilor,vreți să ne întoarceți la carul cu boi?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90