New Profesional Consult 930 x 122

pasaj

TRAFIC DE GROAZĂ ÎN PITEȘTI – CIRCULAȚIA SUB PODUL VIILOR, ÎNCHISĂ

Circulaţia auto sub Podul Viilor din Piteşti a fost închisă total azi-dimineață, traficul fiind deviat pe alte trasee până pe 10 octombrie. Decizia a fost luată de Primărie, la cererea firmei care construiește pasajul rutier suspendat din zonă.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

Dimineaţă, ca de altfel în mai tot Piteştiul, în zonă traficul a fost foarte aglomerat, de coșmar. Unii șoferi s-au plâns că nu au ajuns la timp la serviciu. De asemenea, unii părinți au reclamat faptul că din cauza închiderii circulației la Podul Viilor copiii lor au ratat începerea orelor de curs. De vină a fost și ploaia, numărul piteștenilor care au folosit autoturismul mărindu-se din cauza vremii.

Ulterior situația s-a mai ameliorat. În urmă cu circa o oră traficul se desfăşura normal pe sensul de ieşire spre Mărăcineni şi Ştefăneşti, în vreme ce pe sensul de intrare în Piteşti (podul peste râul Argeş-Calea Depozitelor-CNCD) era tot aglomerat.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Este de neînțeles de ce constructorul a cerut oprirea traficului sub Podul Viilor sau de ce începând de astăzi. Nu de alta, dar cel puțin când am fost noi pe şantier acolo nu se lucra, ci se făceau doar măsurători, în vreme ce alţi câţiva muncitori lucrau la părţile laterale ale pasajului, pe care a început montarea grinzilor de susţinere a căii rulante.

Detalii despre închiderea circulației auto sub Podul Viilor, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/circulatia-sub-podul-viilor-inchisa-pentru-13-zile/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90