930 x122 grota rece

dn 7c transfăgărășan

TRAFIC ÎNCHIS PE TRANSFĂGĂRĂȘAN. POLIȚIA ATENȚIONEAZĂ

Trafic închis pe Transfăgărășan. Poliția atenționează. Biroul de Presă al Poliției Argeș ne-a informat în urmă cu puțin timp că astăzi, 6 iulie 2018, dar și în perioada 9-11 iulie, traficul rutier pe DN 7C Transfăgărășan va fi închis pe diferite tronsoane.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

Potrivit sursei citate, motivul îl reprezintă desfășurarea unor competiții sportive.

Astfel, astăzi, între orele 11 și 15, traficul rutier va fi închis pe tronsonul cuprins între kilometrul 151 (ieșire din localitatea Cârțișoara, județul Sibiu) și kilometrul 115 (intrarea în tunelul Bâlea, județul Argeș), pentru desfășurarea unei competiții de ciclism.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

În zilele de luni (9 iulie) și marți (10 iulie), în intervalele orare 9-13 și 14-18, traficul va fi închis pe tronsonul cuprins între kilometrul 62 (Barajul Vidraru) și kilometrul 151 (ieșire din localitatea Cârțișoara, județul Sibiu), pentru desfășurarea unei competiții automobilistice.

Tot pentru desfășurarea unei competiții automobilistice, miercuri, 11 iulie, în intervalele orare 9-13 și 14-18, traficul va fi închis pe tronsonul cuprins între kilometrul 151 (ieșire din localitatea Cârțișoara, județul Sibiu) și kilometrul 115 (intrarea în tunelul Bâlea, județul Argeș).

„Subaru of America și Prodrive au decis să stabilească un record de viteză în premieră mondială pe Transfăgărășan, considerat de aceștia cel mai spectaculos drum de munte din Europa, dacă nu din lume. Se dorește stabilirea recordului pe o lungime de 82 de kilometri, acest lucru fiind o premieră în lumea sportului cu motor.”, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în legătură cu evenimentul auto care va avea loc pe Transfăgărășan.

”Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, le recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp deplasarea, să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare. Totodată, spectatorii sunt rugați să respecte zonele de siguranță instituite de organizatori.”, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90