930×122 CAPRA 5

Arges

Trafic restricționat în Pitești pentru semimaraton

Traficul rutier va fi restricţionat temporar, duminică, 15 mai, în intervalul orar 08:00 – 12:00, în Pitești, pe durata desfăşurării ediției a III-a a competiției Pitești Half Marathon.

Citiți și: Decizie privind super complexul comercial din Nord – McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin

Cel mai mare eveniment de alergare din orașul nostru va atrage, duminica aceasta, iubitorii de sport din Pitești, dar și din județ sau din țară, amatori sau campioni recunoscuți pentru performanța lor!

Startul și finișul competiției vor avea loc în Piața Primăriei, alergarea desfășurându-se pe următorul traseu: Piața Primăriei – Strada Victoriei – Bulevardul I.C. Brătianu – Calea București (pe sensul de coborâre) și retur.

Citiți și: S-a terminat! Decizii majore privind deținerea și vânzarea de droguri!

Pentru buna organizare a evenimentului, circulația autoturismelor va fi întreruptă pe traseul amintit, în intervalul orar 08:00 – 12:00.

Pentru a evita aglomerarea în trafic, dar și a parcărilor din zona centrală, piteștenii sunt încurajați să folosească mijloacele de transport în comun pentru a ajunge în Piața Primăriei.

Sportivii din Pitești care vor participa la competiție pot utiliza mijloacele de transport în comun GRATUIT, dacă vor avea asupra lor numărul de concurs primit în kit-ul de participare.

Foto principal: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90