Donaris 930 x 122

Arges

Trafic restricționat în Pitești pentru semimaraton

Traficul rutier va fi restricţionat temporar, duminică, 15 mai, în intervalul orar 08:00 – 12:00, în Pitești, pe durata desfăşurării ediției a III-a a competiției Pitești Half Marathon.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cel mai mare eveniment de alergare din orașul nostru va atrage, duminica aceasta, iubitorii de sport din Pitești, dar și din județ sau din țară, amatori sau campioni recunoscuți pentru performanța lor!

Startul și finișul competiției vor avea loc în Piața Primăriei, alergarea desfășurându-se pe următorul traseu: Piața Primăriei – Strada Victoriei – Bulevardul I.C. Brătianu – Calea București (pe sensul de coborâre) și retur.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Pentru buna organizare a evenimentului, circulația autoturismelor va fi întreruptă pe traseul amintit, în intervalul orar 08:00 – 12:00.

Pentru a evita aglomerarea în trafic, dar și a parcărilor din zona centrală, piteștenii sunt încurajați să folosească mijloacele de transport în comun pentru a ajunge în Piața Primăriei.

Sportivii din Pitești care vor participa la competiție pot utiliza mijloacele de transport în comun GRATUIT, dacă vor avea asupra lor numărul de concurs primit în kit-ul de participare.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90