New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Tragedie! Crimă în Argeș! Un bărbat a murit în chinuri

 Update: Tragedie! Crimă în Argeș! Un bărbat a murit în chinuri

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„În seara zilei de 06 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Recea, un bărbat a fost găsit decedat, în curtea imobilului său.

Din primele verificări, efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești, împreună cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale Costești, s-a constatat că trupul persoanei prezenta urme de violență.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Ca urmare a acestui fapt, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în cauză fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, a fost depistat de către polițiști și condus la audieri.

Tragedie! Crimă în Argeș! Un bărbat a murit în chinuri

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 05 spre 06 octombrie a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul în cauză ar fi înțepat cu un cuțit pe consăteanul său, leziunile producând decesul victimei.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 06 spre 07 octombrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținerea, pentru 24 de ore bărbatului de 52 de ani, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 octombrie a.c., cel în cauză să fie prezentat în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis Poliția Argeș.

Știrea inițială: Un bărbat a murit după ce ar fi fost înjunghiat.

Nenorocirea a avut loc în localitatea argeșeană Rătești.

Victima are în jur de 40 de ani, conform informațiilor ePitești.

Agresorul a fost prins și este în custodia oamenilor legii.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90