New Profesional Consult 930 x 122

împușcat

Tragic! Bărbat împușcat mortal de un vecin

Tragic! Bărbat împușcat mortal de un vecin

Citiți și: Tragedie imensă pe A1 Pitești-București! Moarte teribilă pentru un bărbat

Un bărbat de 33 de ani a murit azi dimineață, în localitatea Holda din județul Suceava. Acesta a fost lovit de un glonț tras de vecinul său în taurul pe care voia să-l sacrifice, informează antena3cnn.

„În jurul orei 07.50, Inspectoratul Poliției Județene Suceava a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza satului Holda ce aparține de orașul Broșteni, o persoană a fost rănită. Un bărbat de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodariei o bovină (taur), fiind ajutat și de către un vecin.

Citiți și: Argeș. O tânără de 19 ani a decedat. Alta – de 18 ani, este în stare gravă

Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă și a luat o armă de vânătoare pe care o deține legal și a efectuat un foc asupra animalului. Glonțul a trecut  prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și a lovit victima (pe vecinul său de 33 ani  care era poziționat lângă peretele exterior al grajdului”, a transmis Poliția suceveană, conform sursei citate.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90