EcoMoto 930×122

Arges

Tragic! Bebeluși morți în Argeș!

Tragic! Bebeluși morți în Argeș! Mai mulți copilași decedați conform datelor statistice.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În luna mai 2023, fenomenele demografice înregistrate în judeţul Argeş s-au caracterizat prin creșterea, față de luna precedentă natalității cu 21,9% (334 născuți-vii înregistrați față de 274 născuți-vii înregistrați în luna aprilie 2023).

A crescut însă și mortalitatea generală cu 8,3% (640 decese înregistrate față de 591 decese înregistrate în luna aprilie 2023), conform Direcției de Statistică a județului Argeș.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Tragic! Bebeluși morți în Argeș!

Din agregarea fenomenelor de natalitate și mortalitate înregistrate în luna mai a.c. a rezultat un spor natural negativ, diferența dintre născuții-vii și decedați fiind de 306 persoane.

Luna mai față de luna aprilie:

Mortalitate infantilă în județul Argeș în luna mai a.c. a fost de 5 cazuri, depășind cu 3 cazuri situația înregistrată în luna aprilie a.c.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90