EcoMoto 930×122

cez

Tranzacția care implică gigantul de energie CEZ, ,,luată la ochi”

Tranzacția care implică gigantul de energie CEZ, ,,luată la ochi”

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Premier Energy PLC, Cipru intenționează să preia compania CEZ Vânzare SA.

Detalii, AICI.

Citiți și: Firme colosale, sancțiuni de aproape 25 milioane €

Operațiunea va fi evaluată în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal.

Ulterior, Consiliul Concurenței va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

,,În România, companiile din Grupul Premier sunt active pe piața gazelor naturale, atât în calitate de distribuitor, cât și în calitate de furnizor, precum și pe piața activităților conexe distribuției de gaze naturale, respectiv:

 – activități de branșare și debranșare de la rețea,

 – mentenanța instalațiilor de racordare

 – extinderi de rețele de distribuție etc.

Recent, grupul a devenit activ și pe piața energiei electrice din România, în calitate de producător de energie electrică, furnizor și trader.

Tranzacția care implică gigantul de energie CEZ, ,,luată la ochi”

CEZ Vânzare SA este furnizor de energie electrică în principal și, într-o mai mică măsură, de gaze naturale, având clienți în toate regiunile României, cu o activitate preponderentă de furnizare de energie electrică în sud-vestul țării.

Eventualele observații și puncte de vedere pot fi transmise autorității de concurență prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poștă la următoarea adresă: Consiliul Concurenței, Piața Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, Sector 1, București, Cod poștal 013701, Oficiul Poștal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunț.”, se arată în comunicatul de presă.

Foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90