930×122 CAPRA 5

campion judo

Triumf epic al luptătorilor argeșeni în arenă

Luptătorii argeșeni, eroi în ringul Campionatului de Judo al M.A.I.!

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Luptătorii noștri argeșeni au reușit să se impună din nou în cadrul prestigiosului Campionat de Judo al M.A.I., organizat de Centrul Cultural al MAI, la Călimănești.

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

Timp de două zile, sportivii de elită din cele patru arme ale Ministerului Afacerilor Interne s-au întrecut într-o competiție acerbă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Argeș a fost reprezentat cu mândrie de către doi luptători excepționali.

Este vorba despre Vlad Oprescu, de la Secția de Pompieri Costești. Acesta și-a păstrat titlul de campion la categoria +35 de ani și +100 kg, demonstrând abilități și determinare remarcabile.

 

De asemenea, Dragoș Sorică, din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, a urcat pe treapta a treia a podiumului, la categoria +35 de ani și 81 kg, confirmându-și talentul și dedicarea.

Totodată, în clasamentul general, echipa IGSU s-a clasat pe locul al treilea.

„Vă felicităm pentru performanțele voastre și suntem mândri că faceți parte din arma pompieri”, este mesajul transmis de ISU Argeș.

Jandarm argeșean, campion național la judo

În cadrul aceleiași competiții, un jandarm argeșean a fost desemnat campion național la judo.

Jandarmeria Argeș a avut patru reprezentanți din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil. Trei dintre aceștia au reușit să ocupe primele locuri la categoriile la care au participat.

Astfel, plutonierul Marinescu Daniel a reușit să devină campion național la categoria -100kg, -35 ani, obținând medalia de aur.

Plutonierul adjutant șef Hafner Romeo a obținut locul II la categoria +100kg, +35 ani OPEN, iar locotenentul Petre Marius s-a clasat pe locul III la categoria +100kg, -35 ani.

Chiar dacă nu a reușit să urce pe podium în acest an, plutonierul Șugubete Mădălin s-a clasat pe locul 5 din 8 participanți. Acesta a fost la un pas de podium.

Cei patru jandarmi argeșeni au făcut parte din lotul Jandarmeriei Române, contribuind, prin cele trei medalii obținute, la poziționarea acesteia pe locul II în cadrul clasamentului general pe echipe.

Jandarmeria Argeș îi felicită pe cei patru sportivi și le mulțumește că au urcat numele Jandarmeriei Argeș pe podiumul învingătorilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3