Donaris 930 x 122

bani

DUMITRU TUDOSOIU: „ÎN ȘCOLILE DIN ARGEŞ NU AU FOST PERCHEZIȚII”

După cum v-am informat, 80 de percheziţii ale Poliției au avut loc în această dimineaţă în mai multe judeţe ale ţării şi în Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani, delapidare şi conflict de interese privind desfăşurarea concursurilor şcolare organizate de asociația Arhimede.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

Mass-media centrală a menţionat şi Argeşul pe lista judeţelor cu probleme, însă inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu ne-a declarat că în Argeş au fost interzise astfel de concursuri și că în unitățile de învățământ de aici nu s-au desfășurat percheziții.

„Mă surprinde că a fost nominalizat şi judeţul Argeş, deoarece noi nu am primit semnale de la directorii de şcoli că ar fi fost percheziţii pe undeva. Oricum, concursurile „Arhimede” nu s-au mai desfăşurat în Argeş de câţiva ani, iar noi am interzis anul trecut organizarea de concursuri pe bani în şcoli. Am mai girat doar concursurile prevăzute în calendarul naţional al Ministerului Educaţiei.”, ne-a precizat Dumitru Tudosoiu, în prima sa reacție publică în legătură cu acest scandal.

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

În plus, în urmă cu puțin timp Inspectoratul Școlar a transmis un comunicat de presă în care infirmă că perchezițiile s-ar fi desfășurat și în Argeș: „În urma materialelor de presă apărute în mass-media naţională în data de 19.05.2015 cu privire la descinderi/percheziţii ale organelor abilitate ale statului în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Argeş, vă comunicăm că până la ora transmiterii acestui comunicat nu s-au efectuat asemenea controale în nici o unitate de învăţământ preuniversitar din judeţul nostru.”

Detalii despre perchezițiile de astăzi: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-perchezitii-la-organizatori-de-concursuri-scolare/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • copilcuminte@yahoo.com spune:

    ISJ Arges promoveaza si organizeaza concursuri la limba romana cu editura Nomina.

  • cristi spune:

    De unde stie titi tumba ca nu se organizeaza concursuri scolare platite in arges ?
    oricum el nu are nici-o legatura cu scoala ..
    e de notorietate participarea lui titi la concursul de ocupare a postului de inspector general
    titi, titi iar te-ai facut de ras

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90