New Profesional Consult 930 x 122

dumitru tudosoiu

Tudosoiu: „Un manager adevărat nu ascunde gunoiul sub preș!”

Un manager adevărat nu ascunde gunoiul sub preș! – este afirmația făcută de inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu în contextul scandalului izbucnit la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Vă amintim că directoarea unității de învățământ, Ileana Mărgărit, a precizat astăzi pentru publicația noastră că nu anunțase incidentul la Inspectoratul Școlar Județean, urmând să facă acest lucru. Iar că „mâine este chemat și domnul agent de la Poliția Mioveni care se ocupă de școala noastră, pentru o întâlnire cu copiii”. Asta deși evenimentul a avut loc ieri, 18 ianuarie. Declarația directoarei, AICI.

În schimb, surse din anchetă declară pentru ePitești că Poliția nu a fost sesizată despre scandalul ce a avut loc la liceu. De altfel, autoritățile s-au autosesizat după ce publicația noastră a publicat filmarea cu bătaia elevilor. Amănunte și imagini, AICI.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

ePitești a luat legătura și cu inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu. Iată ce precizează acesta, în exclusivitate pentru publicația noastră:

O mare dezamăgire!

„Neanunțarea unui eveniment, mai ales a unui eveniment care se petrece în timpul orelor de curs, în pauzele dintre orele de curs, care implică elevi, elevi care comit acte de violență, neanunțarea Inspectoratului Școlar, a inspectorului teritorial sau chiar a inspectorului general, precum și a Poliției, dacă se constată că în acele acte de agresiune au fost vătămări sau lezări corporale, o consider o mare dezamăgire, în primul rând, din punctul meu de vedere.

Un manager adevărat nu încearcă să ascundă gunoiul sub preș!

Un manager adevărat nu încearcă să ascundă gunoiul sub preș, un manager adevărat anunță, comunică și încearcă, dacă se poate anterior să prevină, dacă nu, la momentul petrecerii acelui act, să acționeze legal și corect.

Sper ca după această acțiune a dumneavoastră, a redacției ePitești, cu atât mai mult să înțeleagă, nu numai cei de la Liceul Tehnologic, cât toți directorii din județul Argeș că lucrurile trebuie făcute transparent și trebuie acționat așa cum am prevăzut în procedurile noastre la nivelul Inspectoratului Școlar, dar și conform legii, adică: monitorizăm, acționăm, anunțăm, ne consultăm și luăm cele mai bune decizii.

Dacă nu există această comunicare și colaborare înseamnă că cel puțin unul dintre noi, ori eu, ori cel de la școală nu are ce căuta în această funcție!”, afirmă Tudosoiu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Emil spune:

    Domnul Tudosoiu are dreptate…dar ii va fi din ce în ce mai greu sa lucreze cu mulți dintre noii directori , numiți în urma concursului lui Campeanu, concurs care nu are mai nimic de-a face cu adevărată competență a unui director de școală. De aici apar destule probleme pe care noii directori nu știu cum să le gestioneze. Ar fi bine, pe cât posibil, sa fie menținuți tot directorii cu experienta în domeniu, pentru că teoria ca teoria, dar practica nr omoară…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90