EcoMoto 930×122

dn 7c

TURIȘTI, SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Turiști, surpiză neplăcută pe Transfăgărășan. Mai mulți turiști din județul Arad au avut parte de o surpriză neplăcută, ieri, pe DN 7C Transfăgărășan, pe raza comunei Corbeni.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Concret, mai multe persoane ar fi încercat să fure bunuri dintr-o mașină cu care se aflau turiștii, mașină care se afla parcată într-un refugiu. Când au sesizat, turiștii au anunțat imediat autoritățile prin dispeceratul 112. Ulterior, polițiștii din Albești de Argeș i-au depistat în trafic, pe raza comunei Corbeni, pe cei care ar fi încercat să fure din autoturism.

Polițiștii au stabilit că Florin Eugen S. (în vârstă de 36 de ani, din Budeasa), Ninel-Cristea M. (în vârstă de 49 de ani, din Pitești), Răzvan M. (un piteștean de 25 de ani) și Ionel S. (20 de ani, din Merișani) ”ar fi pătruns prin efracţie într-un autoturism nesupravegheat, staţionat într-un refugiu neamenajat, de pe DN7C, Transfăgărășan, pe raza comunei Corbeni, cu intenţia de a sustrage bunuri.”

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

A fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat.şi se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

”Când vă deplasaţi în vacanţă, acordaţi o atenţie deosebită asigurării autovehiculului. Parcaţi autoturismul numai în parcări special amenajate sau în locuri iluminate de unde poate fi observat în permanenţă şi nu lăsaţi la vedere, în autoturism, obiecte de valoare. Dotaţi autoturismul cu sisteme de alarmă.”, recomandă Poliția Argeș. (Foto: arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3