930×122 CAPRA 5

bogdan berechet

ULTIMA ORĂ! NOU ȘEF LA POLIȚIA ARGEȘ

Ultima oră! Nou șef la Poliția Argeș. Cosmin Gabriel Gherghe (foto) a fost desemnat la comanda Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Născut în Pitești pe 29 septembrie 1975, Cosmin Gabriel Gherghe este comisar-șef de Poliție. Este căsătorit și are un copil.

A ocupat până acum funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, alături de comisarul-șef de Poliție Iulian Olteanu.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

”Comisarul-șef Cosmin Gabriel Gherghe a preluat atribuțiile inspectorului-șef pe o perioadă nedeterminată, conform legislației.”, precizează pentru ePitești Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției argeșene.

Schimbarea survine ca urmare a încheierii, pe 1 martie 2018, a perioadei lui Bogdan Berechet în fruntea instituției.

Vă reamintim că Bogdan Berechet a primit pe 30 august 2017 împuternicire din partea ministrului de Interne să conducă temporar Poliția argeșeană (subiectul pe larg, AICI). Berechet revine în funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE) Argeș. Este poziția pe care a ocupat-o înainte de a fi împutenicit ca inspector-șef al Poliției Județului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3