New Profesional Consult 930 x 122

barbat disparut

Un bărbat din Micești a dispărut! Poliția a demarat căutările

În cursul zilei de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați cu privire la faptul că RADA MARIAN, de 53 de ani, a plecat voluntar în dimineața zilei de 28 iulie a.c., de la locuința din Micești, pentru a se deplasa la o fermă de animale, fără a mai reveni.

Citiți și: Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

Semnalmente: 1,70 m înălțime, constituţie astenică, greutate 55-60 kg, ochi căprui, păr șaten, calviție frontală, fără semne particulare.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon tip trening de culoare albastră, cămașă albastră, încălțăminte sport de culoare roșie.

Citiți și: Alertă în Argeș! Polițiștii au împânzit județul

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607.009.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3