930 x122 grota rece

antrenor

Un celebru antrenor român a suferit un infarct!

Un celebru antrenor român a suferit un infarct!

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Mircea Rednic, tehnicianul formației UTA Arad, a suferit un infarct și a fost operat de urgență, a anunțat clubul arădean, potrivit stirileprotv.ro.

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Citiți și: Antrenor surpriză pentru FC Argeș!

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Un celebru antrenor român a suferit un infarct!

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment”, se arată în comunicatul formației UTA Arad, notează sursa citată.

Mircea Rednic (n. , Hunedoara, Hunedoara, România) este un antrenor român de fotbal, actualmente aflat la conducerea echipei UTA Arad.

Mai multe detalii despre antrenor, AICI.

Foto articol: prosport.ro

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90