930×122 CAPRA 5

dan dogaru

UN POLIȚIST PITEȘTEAN I-A SALVAT UNUI OM VIAȚA

Un polițist piteștean i-a salvat unui om viața. Azi dimineață, un polițist aflat în timpul său liber i-a salvat viața unui bărbat de 63 de ani, care a suferit un stop cardio-respirator. S-a întâmplat într-o benzinărie OMV de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din nordul Piteștiului.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

„În timp ce se afla într-o stație de alimentare cu carburanți din Pitești, polițistul a observat că unui bărbat i s-a făcut rău și că acesta a devenit inconștient.

Citiți și: Un polițist din Pitești, salvatorul neașteptat al unei tinere, lângă Dedeman

Cu stăpânire de sine și fără să stea pe gânduri, agentul șef principal Dan Dogaru, de la Serviciul Rutier Argeș, a intervenit și i-a făcut bărbatului manevre de resuscitare până la sosirea echipajului medical.

Dan Dogaru are 39 de ani, locuiește în Pitești și lucrează în Poliție de aproximativ 17 ani, dintre care 15 la Rutieră.

Totodată, un echipaj de poliție aflat în patrulare a oprit la locul evenimentului. Cei doi polițiști (de 25 și, respectiv, 34 de ani), de la Biroul Rutier Pitești, împreună cu colegul lor care deja intervenise au rămas la fața locului și au sprijinit echipajul medical, care a continuat manevrele de resuscitare.

În urma tuturor acțiunilor, bărbatul și-a revenit și a fost transportat la spital.

Pe tot parcursul deplasării, dar și la spital echipajul de poliție a fost alături de soția bărbatului, care era profund marcată de eveniment. La câteva ore după aceea, polițiștii s-au interesat de starea bărbatului, care este acum în stare stabilă, sub supravegherea cadrelor medicale”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș. (Sursă foto: Poliția Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3