SMART KIDS 930X122

agresată sexual

Un instructor AUTO „s-a dat” la o puștoaică de 18 ani!

Un instructor AUTO „s-a dat” la o puștoaică de 18 ani!

Citiți și: Pitești. Acest bărbat este periculos! Gestul făcut în scara unui bloc

O fată de 18 ani își acuză instructorul cu care făcea ore de conducere, de agresare sexuală și șantaj

Bărbatul de 55 de ani a fost prins în flagrant de polițiști și a fost arestat pentru 30 de zile.

Citiți și: Argeș. A luat-o cu forța și a sechestrat-o! Ce s-a întâmplat e scenariu de film

,,La data de 9 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat, bănuit de comiterea faptei de agresiune sexuală şi şantaj, în cadrul unui dosar de urmărire penală’‘, precizează IPJ Ilfov, citat de Digi24.

Un instructor AUTO „s-a dat” la o puștoaică de 18 ani!

Polițiștii l-au prin în flagrant pe bărbat exact în momentul în care manifesta acte de agresiune sexuală față de victimă.

La data de 10 octombrie, bărbatul, în vârstă de 55 ani, a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, notează sursa citată.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3