New Profesional Consult 930 x 122

consiliul concurenței

Un lanț farmaceutic ,,înghite” alte 9 farmacii

Un lanț farmaceutic ,,înghite” alte 9 farmacii

Citiți și: Tranzacția care implică gigantul de energie CEZ, ,,luată la ochi”

Compania Mini-Farm S.R.L. intenționează să preia nouă farmacii aparținând companiilor Farmacia Elixirfarm Impex S.R.L. și Farmacia Kogalniceanu S.R.L.

În acest sens, Consiliul de Concurență anunță, printr-un comunicat, că are în vedere analizarea tranzacției:

Citiți și: Companie GIGANT de internet și telefonie acuzată de ABUZ!

,,Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care compania Mini-Farm S.R.L. intenționează să preia nouă farmacii aparținând companiilor Farmacia Elixirfarm Impex S.R.L. și Farmacia Kogalniceanu S.R.L..

Mini-Farm S.R.L. este prezent pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice prin magazine specializate. 

Compania deține un lanț de peste 90 de farmacii poziționate în zona de sud-est a țării și în București.

Un lanț farmaceutic ,,înghite” alte 9 farmacii

Farmaciile ce vor fi preluate activează, de asemenea, pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice prin magazine specializate.

Cele 9 unități farmaceutice care fac obiectul tranzacției sunt localizate în București.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.”, se arată în comunicat.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3