930X122 MAIA

isu argeș

UN MICROBUZ MONOLO AUTO ZOB S-A DEFECTAT ÎN MERS

Un microbuz Manolo Auto Zob s-a defectat în mers. În această dimineață, în jurul orei 5:30, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă și un altul cu ambulanță SMURD au ajuns în comuna Cepari.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Intervenția pompierilor a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit în mers la compartimentul motor al unui microbuz, microbuz care face curse regulate de transport de persoane pe ruta Sălătrucu – Curtea de Argeș. Microbuzul este al firmei Manolo Auto Zob SRL din Curtea de Argeș.

Patru pasageri care se aflau în microbuz s-au autoevacuat. Nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că au ars cablurile electrice din compartimentul motor. Cauza incendiului: un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, potrivit sursei citate.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3