NOR CURIER 930X122

bloc

UN NOU BLOC DE LOCUINȚE ÎN GĂVANA

Un investitor privat, Florina Daniela Gătejanu, a depus la Primăria Pitești o cerere pentru elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea unui bloc de locuinţe pe strada Mioarei, nr. 11, din cartierul Găvana (vizavi de zona industrială).

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Viitorul nou bloc ar urma să aibă subsol (cu adăpost de protecție civilă), parter și două etaje, cu 13 apartamente. Va fi construit pe un teren viran de 1.495 de mp.

Investitorul propune și amenajarea a 19 locuri de parcare, a unui loc de joacă de 66,31 de mp și a unui spațiu verde de 285,51 de mp.

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

Accesul pietonilor şi accesul autovehiculelor se vor face din strada Victor Eftimiu, strada Mioarei şi, respectiv, strada Mircea Eliade.

Potrivit Planului Urbanistic General (PUG), zona în care va fi construit blocul are un regim de înălțime de minimum P+M şi maximum P+2E.

Pentru ca investiţia să poată fi demarată este nevoie de aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu de către Consiliul Local Pitești. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90