EcoMoto 930×122

bloc

UN NOU BLOC ÎN PITEȘTI

Un nou bloc în Pitești. Construirea de blocuri de locuințe a luat din nou avânt în Piteşti, după perioada de stagnare generată de criza economică.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Noi blocuri sau chiar noi ansambluri rezidenţiale se construiesc sau urmează să fie construite în mai multe zone, inclusiv Fraţii Goleşti. Proprietarii unui teren situat în zona respectivă, la numărul 45, au solicitat aviz de încadrare în mediu pentru o investiţie de acest fel.

Potrivit anunţului, este vorba despre un proiect de construire a unui bloc cu 6 etaje, cu apartamente de locuit și spații comerciale la parter. Termenele de execuție vor fi stabilite ulterior obținerii tuturor avizelor necesare.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

După ce ani la rând a tolerat haosul în domeniu, Primăria Pitești a decis să acorde autorizaţii de construire doar pentru blocuri care au teren suficient pentru parcări, locuri de joacă, platforme de gunoi şi spaţii verzi, conform legii. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90