New Profesional Consult 930 x 122

dacia

UN NOU MODEL DACIA ÎN TESTE

În curând va fi lansată pe piaţă o nouă maşină produsă la Uzina Dacia din Mioveni. Un nou model Dacia a fost fotografiat în timp ce era testat pe o şosea din Europa.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

Conform inautonews.com, este vorba despre un SUV care ar urma să fie lansat în viitorul apropiat. Această maşină este mai mică din punct de vedere al dimensiunilor, specialiştii de la inautonews.com fiind de părere că noul SUV pregătit de Dacia se va situa ca dimensiuni apropiate de Nissan Juke sau Renault Captur.

Singurele lucruri pe care le vor avea probabil în comun sunt motoarele, în rest dorindu-se obţinerea unui preţ cât mai scăzut de vânzare al produsului final, care ar trebui să fie în jur de 5.000 de euro.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Pentru început, noul vehicul al Uzinei de la Mioveni va fi disponibil în India şi America de Sud, iar în funcţie de succesul pe care îl va avea s-ar putea să fie vândut şi în Europa. (Foto: inautonews.com)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90