NOR CURIER 930X122

elevi

UN NOU PRODUS GRATUIT PENTRU ELEVII DIN ARGEŞ

Un nou produs gratuit pentru elevii din Argeş. Peste 40.000 de copii din Argeş vor primi lunar, începând din acest an, un borcan cu miere polifloră din producţie românească.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Fondurile alocate pentru derularea acestui program sunt prevăzute în bugetul Ministerului Agriculturii. Programul se va derula în toate unităţile primare şi gimnaziale.

Până acum am avut o Lege, 509/2006 (privind acordarea de miere de albine în şcoli şi grădiniţe n.r), pentru distribuirea mierii în şcoală, dar care nu a funcţionat. Anul acesta însă Ministerul Agriculturii a anunţat că o va pune în aplicare, dar sub o altă formă.
Fiecare copil va primi lunar câte un borcan de miere de 350 grame. Măsura este prevăzută de un act normativ aflat deja în Parlament. Elevii primesc gratuit în prezent mere, lapte şi corn în cadrul unor programe guvernamentale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3